1404-01-10 04:10
222
0
93604
یک استاد دانشگاه مطرح کرد:

نمایش وحدت با لبیک یا خامنه‌ای در روز قدس

یک استاد دانشگاه با بیان اینکه «لبیک یا خامنه‌ای» که در این راهپیمایی از قلوب مردم ولایتمدارمان شنیده شد را نشان از وفاداری مردم به ولایت فقیه برشمرد و گفت: این حضور تأکید بر استمرار مبارزه برای احقاق حق و عدالت را نشان داد.

سید حسین حسینی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» با قدردانی از حضور حماسه‌آفرین امت اسلامی همیشه در صحنه در راهپیمایی بزرگ روز جهانی قدس اظهار کرد: حضور باشکوه مردم در روز قدس تأکید بر استمرار مبارزه برای احقاق حق و عدالت را نشان داد. 

وی با گرامیداشت یاد و نام بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی معمار روز قدس حضرت امام خمینی (ره) و شهدای مظلوم طریق القدس، شهدای جبهه مقاومت شهید سید حسن نصرالله، شهید سلیمانی، شهید هنیه شهید سنوار شهید محمد ضیف و همچنین شهید رئیسی عزیز و شهید امیر عبداللهیان افزود: امسال در روز قدس و در راستای لبیک به فرمان و ندای رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه‌ای عزیز در شرایط حساس و خطیر منطقه که شاهد جنایات وحشیانه رژیم سفاک و اشغالگر صهیونیستی اسرائیل در غزه و منطقه هستیم حضور پر شور و عظیم مردم مؤمن و پرهیزگار در راهپیمایی بزرگ روز جهانی قدس در داخل و حتی خارج کشور را شاهد بودیم.

این عضو هیأت علمی دانشگاه، حضور بابصیرت مردم را نمادی از ولایتمداری آن‌ها برشمرد و ابراز کرد: ملت همیشه در صحنه به فرمان رهبر معظم انقلاب ولی امر مسلمین جهان امام خامنه‌ای لبیک گفتند و رهروی و میراث داری بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) را در تاریخ انقلاب به ثبت رساندند.

حسینی بیان کرد: نکته مهم بعدی حضور با عظمت و قوی مردم عزیزمان حتی دلباختگان به انقلاب اسلامی در خارج کشور نمادی از وحدت، همبستگی، هویت و مقاومت پایدار اسلامی است که خار چشم دشمنان اسلام در سرتاسر جهان شدند.

وی شعار «لبیک یا خامنه‌ای» که در این راهپیمایی از قلوب مردم ولایتمدارمان شنیده شد را نشان از وفاداری مردم به ولایت فقیه و رهبری معظم انقلاب دانست و تصریح کرد: این حضور تأکید بر استمرار مبارزه برای احقاق حق و عدالت را نشان داد.

این عضو هیأت علمی دانشگاه بیان کرد: این شعار ارزشمند نشان از همبستگی ملی و اعلام آمادگی عموم جامعه اسلامی برای ایستادگی در برابر هرگونه تهدیدات و فشارهای دشمنان محسوب می‌شود.

حسینی گفت: حضور پرشورتر مردم نسبت به سال‌های قبل نشان از میزان افزایش آگاهی، بصیرت و حساسیت جامعه اسلامی نسبت به مسئله فلسطین و جنایات رژیم صهیونیستی به مردم مظلوم غزه و منطقه است.

وی ابراز کرد: ملاحظه می‌کنیم اقشار مختلف جامعه، به ویژه جوانان و نسل جدید در این راهپیمایی بزرگ روز جهانی قدس حضور دارند این حضور ارزشمند نمایانگر عزم و اراده عمومی و علاقه به ایستادگی و پایداری جبهه مقاومت و استمرار مبارزه برای آزادی قدس و فلسطین و اسقاط رژیم صهیونیستی اسرائیل و اربابان خبیثشون استکبار جهانی است.

این عضو هیأت علمی دانشگاه گفت: پیام حضور تماشایی مردم با شعار «قدس در قلب‌هاست» نشان‌دهنده این است که علی‌رغم همه چالش‌ها و موانع، مسئله فلسطین و قدس همچنان در کانون توجه مردم غیور و ولایتمدار ایران اسلامی و بسیاری از ملت‌های مسلمان و آزاده دیگر قرار دارد و عزم و اراده جهانی را برای آزادی قدس شریف را به همراه خواهد داشت.

حسینی ادامه داد: پیام این حضور مخلصانه به وضوح حاکی از حمایت از جبهه مقاومت در منطقه و گروه‌های مقاومت فلسطینی و تأکید بر حق آنان برای دفاع از سرزمین و ملت خود است.

وی گفت: این حضور عظیم و آگاهانه مردم در راهپیمایی، می‌تواند پیامی برای تمامی گروه‌های ظالم و حامیان آن باشد که امت اسلامی و ملت‌های آزاده و مستقل هرگز از حقوق خویش در مقابل ظالمان و استکبار جهانی کوتاه نخواهند آمد و تا آزادی قدس شریف محکم ایستاده‌اند.

این عضو هیأت علمی دانشگاه بیان کرد: این حضور و همبستگی قوی می‌تواند به عنوان الگویی برای شکل گیری و تقویت نهضت‌های آزادی‌خواهی در مقابل استکبار در سطح جهانی کمک کند.

حسینی تاکید کرد: راهپیمایی بزرگ روز جهانی قدس در سطوح داخلی سبب شکل گیری و ایجاد وحدت و همبستگی میان اقشار مختلف جامعه و از سویی به هویت پایدار اسلامی منجر خواهد شد و همچنین توجه همگان به مسأله فلسطین و آزادی قدس شریف و حمایت از مظلومان را به همراه خواهد داشت.

وی توضیح داد: در سطوح بین‌المللی؛ راهپیمایی روز قدس می‌تواند به عنوان یک فرصت برای جلب توجه جهانیان به مسئله فلسطین و وضعیت انسانی آن پرداخته شود، به ویژه در رسانه‌ها لذا این راهپیمایی در آگاهی‌بخشی در عرصه بین المللی نیز در دفاع از مردم مظلوم فلسطین موثر خواهد بود.

این عضو هیأت علمی دانشگاه بیان کرد: این راهپیمایی می‌تواند در راستای حمایت از حقوق بشر در جلب توجه و همراهی مواضع سایر کشورها مبنی بر احقاق حقوق مردم مظلوم فلسطین و فشار به رژیم ظالم و غاصب صهیونیستی اسرائیل موثر باشد.

حسینی گفت: همچنین مشارکت در این راهپیمایی می‌تواند در روابط کشور با سایر کشورها هم موثر باشد و زمینه ساز شکل گیری و تقویت جبهه متحدی با آنان در عرصه بین المللی برای حمایت و دفاع از مردم مظلوم فلسطین را به همراه داشته باشد.

به گفته وی؛ راهپیمایی روز قدس امسال همانطوری که رهبر معظم انقلاب تاکید فرموند با ابطال ترفندها و تبلیغات دشمنان از اهمیت بیشتری برخوردار بود.

این عضو هیأت علمی دانشگاه بیان کرد: این حضور باشکوه نشان داد مبارزه با ظلم و ستم و استکبار جهانی به برکت انقلاب اسلامی و تدبیر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) آغاز شده است و در ادامه با تدابیر حکیمانه رهبری معظم انقلاب امام خامنه‌ای مدظله العالی امروز به عنوان یک نهضت جهانی قدس در قلب‌های امت اسلامی و ملت‌های آزاده راه یافته است.

حسینی گفت: یقینا راه برای گشایش و تحقق عدل جهانی اسلام و ظهور منجی عالم بشریت حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه‌الشریف گشوده خواهد شد.

خبرنگار: زهره رجبی

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.